Malzemeler:
2 adet tavuk göğüs (kalın fileto şeklinde)
250 gr mantar
5-6 sap ıspanak
1 çay bardağı bezelye
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kuru soğan
Yeterince tuz, karabiber, pulkırmızı biber, biberiye
Sıvıyağ
Üzeri İçin:
2 adet yumurta
Yeterince un
1 su bardağı mısır gevreği
1 çay bardağı fındık
Hazırlanışı:
Tavuk göğüslerinin derisi alınıp, ikiye ayrılır. Her bir parça enlemesine
2 adet tavuk göğüs (kalın fileto şeklinde)
250 gr mantar
5-6 sap ıspanak
1 çay bardağı bezelye
1 adet havuç
1 adet patates
1 adet kuru soğan
Yeterince tuz, karabiber, pulkırmızı biber, biberiye
Sıvıyağ
Üzeri İçin:
2 adet yumurta
Yeterince un
1 su bardağı mısır gevreği
1 çay bardağı fındık
Hazırlanışı:
Tavuk göğüslerinin derisi alınıp, ikiye ayrılır. Her bir parça enlemesine